Αναλώσιμα & Ανταλλακτικά

Η Magotteaux έχει αναπτύξει μία σειρά από κράματα για διαφερετικούς τύπους σπαστήρων και εφαρμογών, με στόχο την βελτιστοποίηση της παραγωγής των αδρανών και των εφαρμογών ανακύκλωσης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι κατοχυρωμένη, και μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις για την εφαρμογής με γνώμονα το χαμηλότερο κόστος ανά παραγώμενο τόνο τελικού προϊόντος.Μαχαίρια – Σφυριά – Σχάρες: Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα για  όλους τους σπαστήρες της Sandvik, καθώς επίσης και ένα μεγάλο εύρος aftermarket αναλωσίμων για τους σπαστήρες όλων των γνωστών κατασκευαστών.

Ανεξάρτητα από τον τύπο του τριβείου, τον κατασκευαστή και από το αν αποτελεί 2η ή 3η θραύση στο συγκρότημα, διαθέτουμε σφυριά σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων (χυτά ή σφυρήλατα), τα οποία λόγω της υψηλής ποιότητας του υλικού, της ακρίβειας των διαστάσεων, του σωστού βάρους και, συνεπώς, της σωστής ζυγοστάθμισης στο ρότορα του μηχανήματος, εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και, αν τοποθετηθούν σωστά, λειτουργία του τριβείου χωρίς κραδασμούς.

Η ακρίβεια των διαστάσεων και η ποιότητα του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι σχάρες των τριβείων αποτελούν την απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή και οικονομική λειτουργία του μηχανήματος. Για σωστό αποτέλεσμα κατά τη λειτουργία του τριβείου χρειάζεται επαρκές και σωστό σφίξιμο στις σχάρες. Τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση.

 

Για την κίνηση των μεταφορικών ταινιών – και όχι μόνο – διαθέτουμε πλήρη γκάμα εξαρτημάτων:
- Μειωτήρες κοίλου άξονα για εύκολη προσαρμογή στον άξονα της μεταφορικής ταινίας χωρίς πρόσθετες βάσεις και με ανεπίστροφο ενσωματωμένο.
- Τροχαλίες για κάθε τύπο και αριθμό ιμάντων, για σύνδεση με σφήνα ή με κωνικό σύνδεσμο.
- Γρανάζια – αλυσίδες κίνησης και όλα τα παρελκόμενα για τη σύνδεση των αλυσίδων.
- Ρουλεμάν – κουζινέτα και τσιμούχες όλων των τύπων σε διαρκές στοκ για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.
- Ιμάντες κίνησης όλων των τύπων και μεγεθών, προφίλ απλό ή SP, για μεταφορά ισχύος.